A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Оголошення

Відкрили арт-об'єкт "Моя Україна"

   Від ідеї до її втілення – шлях у кілька місяців. Дорога від переосмислення  сумної реальності війни до мрій про мирне життя в щасливій Україні. Загальна ідея заходу полягала в тому, щоб діти (а також всі бажаючи, в тому числі з числа переселенців, які проживають на території Рудківської громади) розробили ескізи малюнків, на підставі яких було зроблено чорно-білий макет і надрукували його на великому банері. Оформила дизайн банера рудківчанка  Юлія Ганик.  Щоб надати цій великій мапі кольору діти під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Рудківської дитячої музичної школи пані Галини Бешлей власноруч розмальовували картини. Дитячі малюнки втілюють щиру віру в добро, любов, щасливе майбутнє України, линуть до Бога та світу з проханням про мир, захист нашої держави, кожного її громадянина від небезпек та страждань.

15:21:41 26.08.2022

ЗАПРОШЕННЯ авторам малюнків   для АРТОБ’ЄКТА «МОЯ УКРАЇНА»

Талановитих творців малюнків - дітей та дорослих Рудківської територіальної громади, в т. ч. наших гостей з числа внутрішньо переміщених осіб, які готували свої художні креативні ідеї для створення артоб’єкта «Моя Україна» ЗАПРОШУЄМО 23 серпня 2022 року об 11 год. в приміщення Рудківської бібліотеки (пл.Відродження, №22 м.Рудки) .

14:23:55 19.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних