A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Оголошення

Оголошення ! Відбудуться громадскі слухання у с.Новосілки-Гостинні.

Рудківська міська рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва нижнього б’єфу паводкового водозабору в районі Долобівської греблі

13:02:38 26.10.2021

Оголошення ! Про громадські слухання.

  Рудківська міська рада повідомляє про проведення процедури громадського обговорення (розгляд та врахування пропозиції громадськості) містобудівної документації «детального плану території земельної ділянки для обслуговування базової станції стільникового зв’язку ПрАТ «ВФ Україна» в межах м. Рудки Самбірського району Львівської області».

09:00:00 19.10.2021

Оголошення ! Зміна тарифів на опалювальний сезон.

    13 жовтня 2021р. відбулось засідання виконавчого комітету Рудківської міської ради на якому прийняли рішення про зміну тарифів на постачання теплової енергії для  бюджетних установ м.Рудки за 1 Г/кал  - 3995,63 грн.( з ПДВ).(Рішення  від 13.10.2021 р. № 361 Про встановлення  тарифу Рудківському ВУЖКГ на постачання теплової енергії для бюджетних установ на опалювальний сезон 2021-2022р.р.) та Чайковицького НВК – за 1 Г/кал  - 2571,95 грн.( з ПДВ) ( Рішення від 13.10.2021 р. № 362 Про затвердження тарифів Рудківського ВУЖКГ на послуги із постачання теплової енергії для споживачів бюджетної сфери  Чайковицького НВК)  на  опалювальний  період  2021-2022р.р.

13:00:05 15.10.2021

Засідання щодо якісного виконання планового завдання з осіннього призову.

     Сьогодні, 13 жовтня 2021року у сесійній залі Рудківської міської ради відбулося засідання за участі Рудківського міського голови І.М.ЛОЗИНСЬКОГО, першого заступника міського голови з питань ЖКГ М.М.ФРЕЯ, завідувачки військово-облікового бюро Р.М.БЛАЩУК, інспекторів  військово-облікового бюро та старост старостинських округів Рудківської міської ради задля якісного виконання та недопущення зриву планового завдання щодо призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-грудні 2021року. Відповідальним за оповіщення та забезпечення прибуття призовників у Самбірський РТЦК та СП,  визначити таке  планове завдання по старостинських округах і затвердити їх у кількості:

16:15:02 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних