A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Розпочала свою роботу сформована територіальна громада – Рудківська міська рада

Дата: 25.11.2020 18:37
Кількість переглядів: 1524

Фото без описуРозпочала свою роботу сформована територіальна громада – Рудківська міська рада

В приміщенні Народного дому м.Рудки 25 листопада ц.р. розпочала роботу І сесія VІІІ скликання Рудківської міської ради. Заступник голови Рудківської міської територіальної виборчої комісії Швець Р.Б. оголосив результати виборів на посаду рудківського міського голови та депутатів Рудківської міської ради.

Новообраний міський голова Іван Лозинський та 26 депутатів склали присягу вірно служити громаді та народу України. Священники парафій м.Рудки УГКЦ, ПЦУ, РКЦ о.Богдан Ванівський, о.Володимир Шотіков, о.Ярослав Русиняк, о.Юрій Василенко спільно з присутніми помолилися за добру працю обранців та подарували образ Матері Божої Рудківської.- заступниці та порадниці у всіх життєвих ситуаціях та людських справах. Депутат Львівської обласної ради VІІ скликання, голова бюджетної комісії Олег Домчак привітат новообраних депутатів та міського голову, побажав плідної праці, закликав до активної участі в обласному конкурсі місцевих ініціатив. Від імені Львівської обласної ради за сумлінну працю пан Олег вручив грамотами депутату міської ради Стріжик М.М., старостам Кремсі О.І. та Сарафим Л.Є., секретарю Рудківської міської ради Походжай О.М., заступнику міського голови Ференц С.Я. Після закінчення урочистої частини голова та депутати приступили до поточних завдань.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Було обрано секретаря Рудківської міської ради Винницьку С.І., затверджено п’ять депутатських комісій та їх голів, прийнято рішення про створення комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Рудківської міської ради та фінансового управління Рудківської міської ради.

Сесія продовжить свою роботу наступного тижня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних