A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

До відома мешканців області: інформація щодо країн «червоної» та «зеленої» зон

Дата: 25.01.2021 17:57
Кількість переглядів: 327

Фото без описуМіністерство охорони здоров’я України оновило список країн із значним поширенням COVID-19. Так, до «червоної» зони потрапили 68 країн. Серед них: Чеська Республіка, Велика Британія, США, Чорногорія, Грузія, Італія, Німеччина, Польща та інші. До країн «зеленої» зон – 126 країн. Тут Туреччина, Болгарія, Мальдіви, Греція, Єгипет та інші.

Прибуття з країни «зеленої» зони: самоізоляція чи обсервація не вимагається.

Після повернення з країн «червоної» зони українці мають піти на самоізоляцію із застосуванням додатку «Дій вдома». Дострокове припинення самоізоляції можливе після отримання негативного ПЛР-тесту.

Обсервації не підлягають особи, що прибули з країн «червоної» зони, якщо вони мають негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, який проведено не більш як за 48 годин до перетину кордону України.

Для в’їзду в Україну всім іноземцям потрібний страховий поліс, що покриває лікування Covid-19.

З повним переліком «червоних» та «зелених» країн можна ознайомитися за посиланням. 

Нагадаємо, що з 15 червня Україна запровадила адаптивний підхід до самоізоляції/обсервації українців і громадян інших країн, які прибувають з-за кордону. Країни діляться на 2 зони, відповідно до кількості випадків COVID-19 на 100 тис населення. З 1 серпня уряд змінив критерії «червоної» та «зеленої» зони, а згодом знову змінив критерії з 14 серпня.

Державами зі значним поширенням COVID-19 (червона зона) вважаються країни, в яких кількість нових випадків на 100 тис. населення за останні 14 днів перевищує кількість таких випадків в Україні. Поділ країн використовується лише для визначення необхідності самоізоляції чи обсервації при в’їзді в Україну і ніяк не впливає на можливість в’їзду в інші країни.

Додатково інформуємо: з роботою пунктів пропуску та режимом їхньої роботи можна ознайомитися за допомогою інтерактивної карти ДПСУ. За допомогою інтерактивної мапи можна переглянути онлайн інформацію про стан завантаженості пунктів пропуску на кордоні України, у тому числі кількість легковиків та вантажівок, швидкість їхнього оформлення та іншу інформацію. На десяти пунктах на кордонах із Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією та Молдовою встановлено камери відеоспостереження. Це дає змогу в режимі реального часу бачити стан накопичення транспортних засобів перед ними.

Переглянути інформацію щодо самоізоляції у зв'язку з перетином державного кордону можна за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних