A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Якісно розроблений проєкт - один із факторів його успішного виконання, - Андрій Годик

Дата: 24.03.2021 15:30
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Сьогодні, 23 березня,  перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Годик зустрівся з проектантами, які працюють над розробкою проєктів, що фінансуватимуться за кошти Державного фонду регіонального розвитку та в межах програми «Велике будівництво».

«У більшості проєктів, які фінансувалися торік за кошти обласного або державного бюджетів, були суттєві прорахунки при розробленні проектно-кошторисної документації по тих чи інших об’єктах. Це зумовило ряд проблем. Доводилося робити численні коригування ПКД, неможливо було передбачити фінансування, своєчасно завершити роботи, - зазначив Андрій Годик. – Тож ми побачили, що проговорити всі деталі і проблемні питання потрібно не лише із замовниками, але і з проєктантами, оскільки наше завдання не констатувати факт виявлених порушень чи несвоєчасно зданих об'єктів, а запобігти цьому».

На Львівщині розпочинають реалізувати проєкти, які будуть фінансуватися за рахунок коштів ДФРР у 2021-му році.  Таких проєктів на даний момент затверджено 17. До них будуть додані і об’єкти Програми Президента «Велике будівництво».

«Ми повинні виробити певний механізм співпраці між замовником, проєктною і експертною організаціями та підрядником. Саме завдяки цьому зможемо максимально ефективно використовувати кошти платників податків і як наслідок отримати об'єкти, що відповідатимуть всім нормам і стандартам», - зазначив Андрій Годик.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних