A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У квітні розпочинається акція «За чисте довкілля»

Дата: 30.03.2021 12:45
Кількість переглядів: 643

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції "За чисте довкілля" та дня благоустрою територій населених пунктів», протягом квітня-травня 2021 року триватиме щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля».

Метою акції є проведення заходів, спрямованих на покращення естетичного та санітарного стану територій, об'єктів масового перебування та відпочинку населення, ліквідації стихійних засмічень, очищення водних джерел, придорожніх смуг, лісових масивів, озеленення територій та створення нових насаджень.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації звертається до мешканців Львівщини з проханням долучитися до всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та облагородити територію навколо власних помешкань, парків і відпочинкових зон поблизу, та долучатися до заходів, організованих місцевими радами.

Водночас, наголошуємо, що здійснення заходів відбуваються з дотриманням карантинних вимог та обмежень, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.