A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Оголошення !

Дата: 01.04.2021 15:30
Кількість переглядів: 1017

ТОВ «Захід – Агро МХП» повідомляє Вас про те, що на полях Рудківської ОТГ з 02.04.2021р. по 12.04.2021р. буде проводитися обприскування посівів і внесення мінеральних добрив ріпак озимий, пшениці озимої засобами захисту рослин згідно регламенту застосування пестицидів та агрохімікатів (температура повітря  не вище +25С, відносна вологість повітря не нище 50% та швидкість вітру до 5 м/с)

        Пестициди, їх застосування, норми, кратність обробок у підприємстві відповідає «Переліку пестицидів і агрохімікатів дозволених для використання в Україні», доповненням до «Переліку» та інструкціям з безпечного застосування пестицидів, які затверджені постановами Міністерствами охорони здоров’я і Міністерства екології та природніх ресурсів України.

      Оскільки підприємство сповіщає населення про місце і час обробок пестицидами через сільську раду, то власники пасіки повинні зареєструватись в сільській раді на території якої вона знаходиться. Перевезення (кочівля)  пасік до медоносних угідь  здійснюється відповідно до ветеренарно-санітарних правил за погодженням з власниками або користувачами земельних ділянок.

 

Назва препаратів і норми: Фастак – 0,150л/га; Абсолют – 0,5л/га


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.