A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Для участі у пробному ЗНО на Львівщині зареєструвалось понад 13 тисяч учасників

Дата: 07.04.2021 16:53
Кількість переглядів: 449

Фото без опису

У суботу, 10 квітня, відбудеться  пробне незалежне оцінювання. Кожен зареєстрований учасник зможе скласти тест з одного навчального предмета з переліку ЗНО-2021: українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, французька мови.

Про це сьогодні, 7 квітня, у межах брифінгу повідомила керівник Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Найбільше учасників обрали англійську мову – 4112 осіб, математику – 3492 особи, українську мову та літературу – 2972 особи.

Для окремих учасників пробного ЗНО -2021 створили спеціальні умови. Це, зокрема, надання можливості виконання роботи в аудиторії на першому поверсі, можливість використання слухового апарата, надання можливості супроводжуючим особам допомогти учаснику зайняти робоче місце та ін.

Цьогоріч усі предмети, окрім англійської мови, відбуватимуться у місті Львові, усіх районних центрах, містах Борислав, Новий Розділ, Новояворівськ, Червоноград.

Тестування ж з англійської мови здійснюватимуть у п’яти містах: Львів, Дрогобич, Самбір, Стрий, Червоноград.

При вході в пункт пробного зовнішнього незалежного оцінювання учасник повинен пред’явити: паспорт або свідоцтво про народження , а також запрошення-перепустку. Також необхідно мати із собою дві ручки та медичні маски.

«Учасник пробного незалежного тестування також може пред’явити перепустку-запрошення у електронному форматі. Достатньо буде продемонструвати її за допомогою смартфона. Окрім того, аналогічно особа може показати паспорт, скориставшись додатком «Дія», - зазначила Лариса Середяк.  

Очільниця Центру наголосила на важливості перегляду перепусток абітурієнтами.

«Станом на сьогодні, половина учасників пробного ЗНО не відкрили своїх запрошень, у яких вказана адреса пунктів тестування. Тому закликаю активніше долучатися до цього процесу, аби знати місце, де відбуватиметься тестування. У разі виникнення проблем – просимо звертатися на електронну скриньку центру», - пояснила вона.

Нагадаємо, перепустка-запрошення розташована на інформаційних сторінках учасників пробного ЗНО. Для цього необхідно увійти в особистий кабінет за логіном та паролем. У разі втрати – звернутися до Центру.

Результати пробного тестування з’являться 16 квітня.

11-14 квітня на інформаційних сторінках учасників розмістять усі зошити пробного тестування, завдання з яких можна розв’язати самостійно.

Важливо, у разі неучасті особи у пробному тестуванні – кошти не повертатимуть, однак особа має право отримати примірник тестового зошита упродовж трьох днів. Для цього потрібно звернутися у пункт тестування, який вказаний у запрошенні-перепустці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних