A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Громадсько-активна школа — якісна освіта й успішна громада

Дата: 19.04.2021 12:47
Кількість переглядів: 572

Фото без описуГромадсько-активна школа — якісна освіта й успішна громада

Питання забезпечення якості освіти представлені в циклі онлайн-курсів «30 кроків до Нової української школи: навчаємо громадянина», розробленому на виконання Програми підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа». До створення навчальних матеріалів долучилася Державна служба якості освіти України як партнер Європейського центру імені Вергеланда (Королівство Норвегія) в межах реалізації меморандуму про співпрацю.

Школа, яка є громадсько активною, у своїй діяльності передбачає розбудову внутрішньої системи забезпечення якості освіти, однієї з цілей якої є створення єдиної з місцевою громадою спільноти, здатної до співпраці та взаємної підтримки. Завдяки цьому циклу онлайн-курсів учителі, директори шкіл та їхні заступники, представники громад, учні й батьки зможуть знайти спільні точки дотику для практичної реалізації концепції Нової української школи з акцентом на розвиток громадянських компетентностей учнів, розбудову якісного, безпечного і комфортного освітнього середовища.

Цикл містить чотири курси:

У навчальну програму включено теми розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти, створення безпечного шкільного середовища, змін у педагогічній діяльності відповідно до критеріїв оцінювання освітніх і управлінських процесів закладу освіти (зокрема щодо компетентнісного навчання та формувального оцінювання).

Успішне проходження курсів зараховується як підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Довідково:

Програма підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа» реалізується Європейським центром ім. Вергеланда та Міністерством освіти і науки України і фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних