A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

XX ювілейний Міжнародний економічний форум на Арені Львів - це найважливіша подія року в економічному житті Західної України!

Дата: 20.09.2021 14:00
Кількість переглядів: 509

 

  На Арені-Львів стартував ювілейний XX Міжнародний економічний форум. Цьогоріч він об’єднав понад 1500 учасників з більше, ніж двадцяти краіїн світу. Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький урочисто відкрив захід.

  XX Міжнародний Економічний форум - це практичний майданчик для пошуку нових бізнес-контактів, нових партнерів, інвесторів. Це один з найбільших нетворкінг-платформ України для середнього та великого бізнесу, топменеджерів держави, управлінців, інвесторів.

  У межах найбільшої економічної події Західної України відбулись панельні дискусії, серед яких:

1. «Постпандемічний світ: від нових викликів до стійкого економічного розвитку»;

2. «Львівщина: капіталізація через додану вартість»;

3. «Інвестиції в цінності».

  У панельних дискусіях: "Постпандемічний світ: від нових викликів до стійкого економічного розвитку" та "Можливості для залучення іноземних інвестицій задля місцевого соціально-економічного та культурного розвитку громад" взяв участь Рудківський міський голова - Іван Лозинський, а також  представники Рудківської міської ради: перший заступник міського голови з питань ЖКГ - Микола Фрей та в.о. начальника відділу економічного розвитку та інвестицій Зоряна Лазоряк. 

  Головною особливістю цьогорічного Форуму стала зустрічі у форматі «В2В», на меті якого було налагодження діалогу між українським та іноземним бізнесом. Окрім цього, під час Форуму відбулась виставка, на якій кожен охочий зміг представити товари та послуги свого підприємства.

  Також учасникам представили виставку понад 70 українських стартапів "Startup Expo", у межах якої найкращий стартап повинен отримати фінансову підтримку в розмірі 100 тисяч гривень, а також Business Expo – експо-виставка ключових підприємств регіону та країни.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.