A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Робоча зустріч щодо розбудови системи цивільного захисту та створення місцевої пожежної охорони в громаді.

Дата: 09.12.2021 09:16
Кількість переглядів: 667

Аналіз пожеж змушує констатувати, що саме сільська місцевість є найбільш ураженою в плані відсутності у ряді населених пунктів протипожежних формувань, котрі б першими та в найкоротші строки часу могли реагувати на виникнення різного роду надзвичайних подій, зокрема пожеж. Адже відстань від пожежно-рятувальних підрозділів до віддалених населених пунктів може сягати 30-40 кілометрів, а то й більше. А це досить великий час для порятунку життя, здоров’я і майна громадян.

Одним із шляхів розв’язання проблем забезпечення пожежної безпеки в сільських населених пунктах є створення місцевих пожежних команд та добровільних протипожежних формувань.

2-го грудня 2021 року заступником начальника управління- начальником відділу профілактичної роботи Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області полковником служби цивільного захисту Світланою МІРОШКІНОЮ відбулась робоча зустріч з головою Рудківської міської ради Іваном ЛОЗИНСЬКИМ, під час якої обговорено питання щодо розбудови системи цивільного захисту та створення місцевої пожежної охорони в громаді.

Місцева чи добровільна пожежна охорона в населених пунктах забезпечить оперативне й швидке реагування на ліквідацію пожеж та інших надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на території певного населеного пункту. А це, без перебільшення, не лише врятоване майно, нажите громадянами впродовж багатьох років, а й врятовані людські життя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.