A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

День Святого Миколая одне з найулюбленіших свят, якого з нетерпінням чекають діти. Усі вони в очікуванні подарунків та приємних сюрпризів. І як добре коли мрії збуваються!

Дата: 20.12.2021 16:00
Кількість переглядів: 1611

   Фото без опису

   Служба у справах дітей виконавчого комітету Рудківської міської ради, висловлює найщиріші слова подяки Рудківському міському голові Івану Лозинському, працівнику Рудківської міської ради Святославу Гнипу, магазину «Максимус», мешканцю м. Рудки Василю Козубу, членам партії «Народний Рух» Василю Брийовському та Віталію Бучаку за допомогу в  організації та зібранні подарунків до Дня Святого Миколая для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які залишились без батьківського піклування.

    Напередодні свята, 18 грудня 2021року, разом із службою у справах дітей їм було вручено подарунки, а саме: 7 ноутбуків, зарядні пристрої та  комп’ютерні мишки,  портативні зарядні пристрої (Power Bank), зарядні пристрої для телефонів, бездротові навушники, Wi-FI роутер, солодкі подарункові набори та фрукти.    

    Щиро дякуємо  Вам, приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця, нехай добро повернеться Вам  здоров'ям, благополуччям, успіхом і процвітанням, а Ваша діяльність супроводжується такими добрими і благородними справами.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних