A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У перші дні нового року центри вакцинації на Львівщині не працюватимуть

Дата: 23.12.2021 10:19
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

 

У перші дні нового року усі центри та пункти масової вакцинації в Україні, які проводять щеплення від COVID-19, в тому числі, на Львівщині, будуть зачиненими. Про це під час брифінгу заявила заступниця міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Марія Карчевич. 

“Пункти та центри вакцинації населення проти COVID-19 1 та 2 січня працювати не будуть. У перші дні після святкування Нового року ми даємо можливість відпочити медичним працівникам. Водночас в решту інших днів пункти вакцинації працюватимуть за звичайним розкладом”, — пояснила Марія Карчевич. 

На сьогодні в Україні створили понад 1 400 мобільних бригад, більше ніж 3 300 пунктів щеплення та понад 500 центрів вакцинації.

Заступниця міністра нагадала, що дізнатися графік роботи та записатися на щеплення можна на сайті vaccination.covid19.gov.ua або через контакт-центр МОЗ за номером 0 800 60 20 19. Графік роботи центрів вакцинації на Львівщині цього тижня – за посиланням.

Нагадаємо, для отримання щеплення у центрі вакцинації при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу. Також вакцинуватися можна у пунктах щеплень, попередньо звернувшись до сімейного лікаря.

У МОЗ наголошують - не відкладайте щеплення проти COVID-19 на післясвятковий період. Вакцинуйтеся, щоб наступний рік приносив вам тільки приємні несподіванки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних