A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 31.01.2022 16:30
Кількість переглядів: 1185

   

   Сьогодні, 31 січня 2022року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Рудківської міської ради. На порядку денному обговорювались питання щодо:

  • встановлення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів із запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Рудківської громади;
  •   попередження пожеж від пічного опалення, профілактики отруєння чадним газом та запобігання загибелі людей на території Рудківської громади;
  • попередження нещасних випадків на водних об’єктах у зимовий період 2022року на території Рудківської громади.

    Заслухавши присутніх та взявши до уваги інформацію департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації щодо ситуації, яка склалася на території області у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, члени комісії  ВИРІШИЛИ:

  1. Додатково до раніше встановлених карантинних обмежень  з 00 год. 00хв. 01 лютого 2022 року ЗАБОРОНИТИ:

1.1 приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;

1.2 діяльність ринків, крім продовольчих;

1.3 проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів.

   Обмеження, передбачені підпунктами 1.1- 1.2 цього пункту, не застосовуються за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів, користувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу (співробітників закладу, ринку) негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу, ринку), або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного веб-порталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

     Обмеження, передбачені підпунктом 1.3 цього пункту, не застосовуються за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів, користувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу (співробітників закладу) документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного веб-порталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) та негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу), або експрес-тесту на визначення антигенна коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 48 годин до здійснення заходу (відвідування закладу).

  1. Посилити інформаційно-розяснювальну роботу серед населення, щодо правил експлуатації пічного опалення та газового опалення.
  2. Зобовязати керівника Рудківського ВУЖКГ провести щорічну перевірку та чистку вентиляційних каналів  у багатоквартирних будинках.
  3. Відділу соціальної політики, який здійснює нагляд за громадянами складних життєвих обставинах, звернути увагу на стан пічного опалення та газового обладнання в помешканнях.
  4. Проводити інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення щодо забезпечення пожежної безпеки у житловому секторі, попередження травмування та загибелі людей шляхом розміщення плакатів, листівок, буклетів, текстів застережень та звернень до населення на об’єктах з масовим перебуванням людей, соціально-побутових, комунальних, медичних, громадських установах, закладах освіти, культури, автовокзалах, залізничних вокзалах, громадському транспорті, поштових та банківських відділеннях, ЖЕК, у приміщеннях житлових та адміністративних будинків, торговельних закладах, місцях масового відпочинку громадян.
  5. Проводити обхід одиноких, малозабезпечених, багатодітних та неблагополучних сімей щодо надання допомоги в забезпеченні пожежної та техногенної безпеки, та роз’яснення щодо дотримання вимог пожежної безпеки в побуті ними.
  6. Висвітлювати питання, щодо недопущення виникнення пожеж у побуті, та загибелі людей на них.
  7. Взяти на облік водні обєкти які розташовані на території громади.
  8. Розробити памятки про заходи безпеки поводження на водних об’єктах у зимовий період.
  9. Організувати проведення інструктажів з обслуговуючим персоналом водних обєктів любительського і спортивного рибальства щодо дотримання вимог правил охорони життя людей на водних обєктах України.
  10. Спільно з працівниками ДСНС, працівниками освіти, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форм власності, упродовж зимового – весняного періоду, організувати та проводити роз’яснювальну роботу із запобігання (профілактики) виникненню надзвичайних ситуацій (небезпечних подій) на воді та кризі й мінімізації їх негативних наслідків.

Із Протоколом №2  можна ознайомитись за даним посиланням 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.