A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У 2021році реалізовано 11 проєктів Конкурсу проєктів  місцевих ініціатив на території Рудківської громади

Дата: 02.02.2022 09:00
Кількість переглядів: 771

 

   В Рудківській громаді у 2021 році реалізовано 11 проєктів Конкурсу проєктів  місцевих ініціатив ЛОР на 2021 рА саме:

1.Облаштування безпечного дозвільного простору, шляхом придбання альтанок для закладу дошкільної освіти с.Хлопчиці Самбірського району Львівської області (загальна кошторисна вартість 100,000 тис.грн.)

2.Капітальний ремонт Новосілківського навчально-виховного комплексу «Середня загальноосвітня школа I-III ст. ДНЗ Самбірського району Львівської області (заміна вікон та дверей на енергозберігаючі) (загальна кошторисна вартість 155,761 тис.грн.)

 3.Реконструкція системи опалення в Рудківській дитячій музичній школі в м. Рудки Самбірського району Львівської області (загальна кошторисна вартість 299,930 тис.грн.)

4.Придбання мобільної сцени на базі автомобільного причепу для проведення культурно-мистецьких, спортивних заходів в Рудківській громаді Самбірського району Львівської області (загальна кошторисна вартість 490,000 тис.грн.)

 

 

5.Капітальний ремонт подвір’я Чайковицького НВК «СЗШ I-III ст. – ДНЗ» в с.Чайковичі Самбірського району Львівської області (загальна кошторисна вартість 499,356 тис.грн.)

 

 

6.Капітальний ремонт приміщення КНП Центр первинної медикосанітарної допомоги Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області (загальна кошторисна вартість 498,661тис.грн.)

 

 

7.Реконструкція вуличного освітлення по вул.Сонячна, Вишнева та Світла в с.Новосілки-Гостинні Самбірського району Львівської області (загальна кошторисна вартість 271,482 тис.грн.)

8.Реконструкція вуличного освітлення в с.Колбаєвичі Самбірського району Львівської області (загальна кошторисна вартість 297,466 тис.грн.)

9.Реконструкція вуличного освітлення від КТП-159 та КТП-277  в с.Никловичі Самбірського району Львівської області (загальна кошторисна вартість 499,621 тис.грн.)

10.Реконструкція вуличного освітлення по вул.Весела в с.Хлопчиці Самбірського району Львівської області (загальна кошторисна вартість 177,356 тис.грн.)

 

11.Придбання обладнання для виробничих майстерень по технічному обслуговуванню автомобілів у ДНЗ "Погірцівське вище професійне училище" с.Погірці, вул..Центральна,2 Самбірського району Львівської області(загальна кошторисна вартість 470,000 тис.грн.)

    Фінансувавння відбулося з обласного бюджету, бюджету Рудківської міської ради, за рахунок коштів громади (кошти фізичних осіб) та спонсорів, зокрема : Благодійного фонду «МХП Громаді», ТОВ «Львівське», ТЗОВ «Агро ЛВ Лімітед», «Континентал Фармерз Груп» , ТОВ «ЛьвівВінАгро», ФГ «Луки»(Харо Роман), ТОВ «ПАРІ», ФГ «ОАЗИС-К», ТОВ «ГК»НАФТОГАЗ», ФОП «Шведа В.Б.», ФГ «Вишенька» (Ціхоцький В.Г.).

   Виконавчий комітет Рудківської міської ради дякує благодійникам за співпрацю та вагомий внесок у розвиток Рудківської громади!  Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

   Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.