Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Додаткові наряди для боротьби з диверсантами і виявлення ворожих «міток»: повідомлення поліцейських для мешканців області

Дата: 26.02.2022 00:14
Кількість переглядів: 299

 

Поліція вже третю добу працює в посиленому варіанті несення служби, задіяний весь особовий склад поліції Львівської області, в тому числі сили задіяні для виявлення підозрілих осіб, які можуть виявитися диверсантами. Про це на вечірньому оперативному брифінгу розповів заступник начальника ГУ Нацполіції у Львівській області, капітан поліції Дмитро Міхалець.

«Є така ситуація, де на кордонах більше вже 3000-4000 автомобілів. Ми намагаємося контролювати пересування, намагаємося контролювати настрій людей, щоб воно не переходило в якесь заворушення. Прохання, якщо будуть конфлікти, повідомляти 102.

Основне – це підозрілі особи, які можуть вчинити диверсію. Я попрошу телефонувати на лінію 102. Є додаткові сили,  додаткові наряди, які будуть в екстратерміновому темпі реагувати на заяви та повідомлення, встановлювати осіб, хто, де, звідки, що при ньому є і так далі», - зазначив капітан поліції.

Він також повідомив, що затримань ДРГ (диверсійно-розвідувальні групи) в області не було.

«Але виявляється дуже багато підозрілих осіб, яких ми перевіряємо, зі зброєю і також, які з собою забирають зброю і привозять зареєстровану», - повідомив Дмитро Міхалець.

Інформування про «мітки»:

«Мітки» можуть бути на дорогах, деревах, є приклади, як знімають квартири і ставлять мітки на балконах – це також дуже важливо, дахах будинків. Більше це стосується висоток 60-, 80-, 90-х рр, де можна вільно дістатися на дах будинку і поставити мітку. Прохання до всіх голів ОСББ, до всіх, хто відповідає за будинок – перевірте дахи, позамальовувати, де є мітки, повідомити поліцію обов’язково, закрити доступ, щоб без дозволу відповідальної особи ніхто не міг туда підійти.

Обов’язково по можливості повідомляти поліцію з даними, хто це робить, як виглядає, на чому пересувається. Я бачив, проводять гарну ініціативу – проводять рейди по замальовуванню таких міток. Прохання узгоджувати свої дії з відділками поліції вашого району чи міста», - зазначив Дмитро Міхалець.

Він також додав, що звернень про «мітки» на стільки багато, що кількість звернень не ведетьс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних