A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

РУДКІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗВЕРНУЛАСЬ ДО СВІТОВИХ ЛІДЕРІВ З ВИМОГОЮ ЗАКРИТТЯ НЕБА НАД УКРАЇНОЮ ДЛЯ ВОРОЖИХ ЛІТАКІВ ТА РАКЕТ

Дата: 06.03.2022 11:04
Кількість переглядів: 347

Фото без описуФото без опису

     Сьогодні, 06 березня 2022р. депутати Рудківської міської ради під час позачергової сесії ухвалили звернення з вимогою закриття неба над Україною для ворожих літаків та ракет.

   Звертаючись до президентів США, Президента Франції,  Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО,  Послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО обранці констатували, що українська нація мужньо веде боротьбу проти російського загарбника, завдає ворогу втрат на землі й у повітрі. У безсилій люті московський агресор вдається до варварських бомбардувань українських міст та сіл, знищує цивільне населення і критичну інфраструктуру, створює гуманітарну катастрофу.

   «Ворог користується своєю перевагою у повітрі і дефіцитом в України авіації та сучасних систем протиповітряної оборони. У цій війні український народ захищає не тільки свою державу, а й Європу та весь світ від абсолютного та непередбачуваного зла», – йдеться у зверненні.
   Депутати Рудківської ради закликали негайно закрити повітряний простір над Україною та надати новітні системи ППО і ПРО як єдиний варіант гарантувати безпеку мирним мешканцям наших міст та сіл, зберегти критичну інфраструктуру, убезпечити країну та світ від можливих екологічних і техногенних катастроф.
   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних