Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Відкрили арт-об'єкт "Моя Україна"

Дата: 26.08.2022 15:21
Кількість переглядів: 346

   Від ідеї до її втілення – шлях у кілька місяців. Дорога від переосмислення  сумної реальності війни до мрій про мирне життя в щасливій Україні. Загальна ідея заходу полягала в тому, щоб діти (а також всі бажаючи, в тому числі з числа переселенців, які проживають на території Рудківської громади) розробили ескізи малюнків, на підставі яких було зроблено чорно-білий макет і надрукували його на великому банері. Оформила дизайн банера рудківчанка  Юлія Ганик.  Щоб надати цій великій мапі кольору діти під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Рудківської дитячої музичної школи пані Галини Бешлей власноруч розмальовували картини. Дитячі малюнки втілюють щиру віру в добро, любов, щасливе майбутнє України, линуть до Бога та світу з проханням про мир, захист нашої держави, кожного її громадянина від небезпек та страждань.

    Один з дитячих малюнків навіть став основою банера для вітання з Днем Незалежності від імені міського голови Івана Лозинського.

    Напередодні 31 річниці незалежності України відбулося урочисте відкриття арт-об’єкту «Моя Україна». Талановиті творці малюнків - діти та дорослі Рудківської територіальної громади, в т. ч. наші гості з числа внутрішньо переміщених осіб, у дружньому колі поділитися своїми враженнями, пояснили почуття і думки, які спонукали їх до творчості.

     Цей захід - частина реалізації заходів   проекту “Безпечний та затишний прихисток в Рудківській громаді” за підтримки фонду Чарльза Стюарта Мотта в рамках Програми локальних рішень глобальних викликів під керівництвом Академії розвитку філантропії в Польщі, спрямованого на полегшення адаптації переселенців в приймаючий громаді Global Challenges Local Solutions. Рудківська міська рада вдячна виконавчому директору благодійного фонду «Молода громада» #фондМолодаГромада, Інні Старчіковій за активну співпрацю, допомогу у реалізації багатьох ідей.

        Разом працюємо заради майбутнього. Все буде Україна!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

Фото без опису  

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних