A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ДСНС у Львівській області інформує:

Дата: 27.01.2023 14:44
Кількість переглядів: 107

 

Під час зимового періоду за відсутності світла люди активно використовують генератори як джерела резервного електропостачання. Проте не завжди дотримуються правил їх використання. І найважливіше – ігнорують головне правило: генератор – лише для відкритого повітря! Адже під час його роботи виділяється чадний газ, що може призвести до отруєння і навіть летального випадку.

Зважаючи на вкрай невтішну статистику, закликаємо громадян неухильно дотримуватися правил користування генераторами. Рятувальники сформували чіткі поради та інструкції, яким потрібно неухильно слідувати, аби використання генераторів як джерела резервного, а почасти тепер і основного електропостачання було безпечним, ефективним та надійним. Адже їх ігнорування може коштувати життя вам і ваших рідних!

Найголовніше правило - ні в якому разі не вносити генератор у приміщення - на балкон, в під'їзд, в магазин чи кав'ярню. Адже під час його роботи виділяються токсичні речовини, від яких можна померти.

• Генератор має залишатись на вулиці під спеціальним навісом, який захищає від дощу та підтоплень. Також можна подбати про спеціальний контейнер, що додатково захистить прилад від опадів.

• Заховавши генератор під накриття, до нього має бути доступ чистого повітря.

• У контейнері потрібно передбачати систему виведення вихлопних газів.

• Генератор не повинен перегріватись.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.