A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Львівська ОВА та Українська Асоціація Промислових Біотехнологій підписали Меморандум про співпрацю

Дата: 31.03.2023 09:21
Кількість переглядів: 129

Меморандум Про Співпрацю 20

Сторони співпрацюватимуть у напрямі популяризації впровадження сучасних промислових біотехнологій.

30 березня, перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик зустрівся з представниками Української Асоціації Промислових Біотехнологій (УкрБіотехно). Це - неприбуткова громадська спілка, яка об’єднує бізнес та експертів для сталого розвитку промислових біотехнологій в Україні.

Як розповів Президент Асоціації Олександр Бататін організація професійно працює в напрямку глибокої переробки агрокультур. Зокрема, сьогодні займаються 4 проєктами, серед яких великі комплекси-мультипродуктові заводи із десятками мільйонів інвестицій.

Андрій Годик зазначив, що повномасштабне вторгнення поставило перед областю нові виклики. Зокрема, одним із завдань у такий важкий час була підтримка бізнесу.

Так, Львівщина першою в Україні запровадила Програму підтримку бізнесу (релокованого та місцевого), яка фінансувалась з обласного бюджету та у співпраці з партнерськими організаціями. Продовжили її і на цей рік.  

«Ми завжди готові сприяти інвестиційним проєктам, які будуть корисні для області, створюватимуть нові робочі місця, збільшуватимуть доходи в бюджет тощо», - додав перший заступник.

Сторони проговорили деталі щодо окремих проєктів, а також підписали Меморандум про співпрацю.

Він передбачає розвиток співробітництва щодо впровадження сучасних промислових біотехнологій через популяризацію та збільшення рівня обізнаності зацікавлених осіб та підприємств у регіоні, формування нової переробної галузі в Україні.

Серед сфер співробітництва:

- проведення спільних заходів (семінарів, лекцій, конференцій тощо) та інформаційно-роз’яснювальної роботи серед представників бізнесу для підвищення обізнаності стосовно переробки агрокультур на основі сучасних промислових біотехнологій;

- Сприяння створенню переробних галузей промисловості в регіоні;

- підтримка на обласному рівні компаній чи об’єднань підприємців, зацікавлених в організації переробних підприємств на основі сучасних промислових біотехнологій;

- популяризація тематики біопереробки, сприяння реалізації в Україні проєктів з глибокої переробки аграрної продукції на основі біотехнологій, підвищення рівня обізнаності українського суспільства в цій сфері;

- організація консультування зацікавлених осіб та підприємств в області, обмін досвідом через проведення відеоконференцій чи офлайн-заходів стосовно тематики глибокої переробки агропродукції на основі сучасних промислових біотехнологій тощо.

Сторони заохочуватимуть співпрацю між учасниками ринку, експертами та профільними компаніями.

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних