A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта - проекту рішення Рудківської міської ради «Про затвердження Положення про надання в тимчасове користування окремих елементів благоустрою комунальної власності на території Рудківської міської

Дата: 04.04.2023 09:30
Кількість переглядів: 134

 

 

 

               

 

 

 

    Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта -

проекту рішення Рудківської міської ради «Про затвердження Положення про надання в тимчасове користування окремих елементів благоустрою комунальної власності на території Рудківської міської ради

Самбірського району Львівської області»

04.04.2023

Відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності",  04 квітня 2023 року на офіційному веб-сайті Рудківської міської ради в розділі "Регуляторна політика" https://rudkivska-gromada.gov.ua оприлюднено для обговорення та отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб (їх об’єднань) проєкт регуляторного акта рішення Рудківської міської ради «Про затвердження Положення про надання в тимчасове користування окремих елементів благоустрою комунальної власності  Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області» та аналіз регуляторного впливу.

Розробником  проекту регуляторного акта є виконавчий комітет Рудківської міської ради.

Проєктом даного регуляторного акта передбачається  встановлення єдиних правил щодо надання в тимчасове користування окремих елементів благоустрою комунальної власності Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області.

Зауваження і пропозиції приймаються у письмовому та/або електронному вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення у виконавчому комітеті Рудківської міської ради за адресою: 81440, Львівська область, Самбірський район, м.Рудки, пл. Відродження,1, e-mail: rudkyrada@.ukr.net.

Проект рішення Рудківської міської ради «Про затвердження Положення «Про надання в тимчасове користування окремих елементів благоустрою комунальної власності Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області».

Положення «Про надання в тимчасове користування окремих елементів благоустрою комунальної власності Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області».

Аналіз регуляторного впливу до проєкту рішення Рудківської міської ради  «Про затвердження Положення «Про надання в тимчасове користування окремих елементів благоустрою комунальної власності Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.