A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Громади Львівщини закликають актуалізувати дані у власних реєстрах

Дата: 25.05.2023 09:53
Кількість переглядів: 56

Реєстр Територіальної Громади

У сучасному світі, де швидкість та ефективність стають ключовими факторами, територіальні громади Львівщини вживають заходів для спрощення процедур та покращення обслуговування громадян.

Як повідомили в управлінні з питань цифрового розвитку Львівської ОВА, одним із найважливіших кроків у цьому напрямку є актуалізація даних у Реєстрі територіальної громади, що дозволяє забезпечити громаду автоматизованими процесами та спростити обмін інформацією.

Актуалізація даних у Реєстрі територіальної громади є важливою процедурою, завдяки якій можна отримати онлайн послугу «витяги про місце проживання» на вебпорталі ДІЯ або в мобільному застосунку та інші послуги в різних установах та організаціях при оформленні соціальних пільг, виплат, допомог, субсидій та інше.

Передовими територіальними громадами Львівщини, які очолюють ініціативу є зокрема Яворівська, Бісковицька, Стрийська та Мостиська громади. Ці громади почали активну роботу з оновлення даних мешканців, покликавши їх долучитись до процесу актуалізації. Відтепер мешканці, чиї дані внесені в Реєстр, зможуть економити свій особистий час при отриманні різноманітних довідок, в тому числі отримати довідку щодо реєстрації місця проживання онлайн, а також легко та швидко отримувати потрібні послуги за спрощеною процедурою.

Спільна робота між громадами та їх мешканцями має на меті створити сучасне та зручне середовище, де доступ до якісних громадських послуг є легким та швидким процесом. Закликаємо всіх громад Львівщини долучитись до актуалізації даних у Реєстрі територіальної громади, щоб забезпечити швидке та якісне обслуговування громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних