Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Учасники бойових дій з Львівщини, які мають аграрний бізнес можуть отримати фінансову підтримку у вигляді пільгових кредитів

Дата: 02.02.2024 12:51
Кількість переглядів: 133

Пільгові кредити для аграріїв-ветеранів війни (1)

Прийом заявок триватиме до 1 грудня 2024 року, або до завершення воєнного стану.

Розпочато прийом заявок на отримання фінансової підтримки на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів суб’єктам підприємництва серед засновників яких є учасник/учасники бойових дій. На цей напрям з обласного бюджету скерували 5 млн. гривень.

Пільгові кредити надаються на платній та зворотній основі під 3% річних в розмірі, що не перевищує 700 тисяч гривень, терміном до 5 років з можливістю відтермінування погашення основної суми зобов’язання до 1 року (відтермінування сплати кредиту входить в загальний термін дії кредитної угоди). 

Фінансова підтримка надається на покриття виробничих витрат пов’язаних з виробництвом сільськогосподарської продукції, придбання основних засобів, біологічних активів (саджанці плодово-ягідних культур, поголів’я сільськогосподарських тварин) відповідно до сформованого суб’єктом підприємництва бізнес-плану.

Право на фінансову підтримку мають мікро-, малі та середні суб’єкти підприємництва – юридичні особи або фізичні особи – підприємці, основною діяльністю яких є виробництво сільськогосподарської продукції та засновником (одним із засновників) яких є учасник бойових дій.

Заявку необхідно подавати до Обласного фонду індивідуального житлового будівництва на селі Львівської ОВА. Адреса: м. Львів, Козельницька, 15. Телефони: 0676742007, 0976174386

Більш детально з умовами, переліком та форми документів, які слід подати на участь в Комплексній програмі підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки можна ознайомитись за посиланням: https://1ll.ink/7xvV0 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних