Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Запрошуємо долучитися до ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Магія природи»

Дата: 04.06.2024 16:07
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

До участі в конкурсі запрошують дошкільнят від 4 років, учні 1-11 класів та студенти професійно-технічної освіти та вищих навчальних закладів.

Освітній портал Алаба, за організаційної підтримки ТОВ «Освітній портал», запрошує до участі у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості, присвяченому Всесвітнього дня охорони довкілля «Магія природи».

Для того, щоб привернути увагу дітей та молоді до глобальних світових екологічних проблем, необхідності дбайливого ставлення до природних ресурсів та важливості дотримання екологічних принципів у повсякденному житті, організатори конкурсу запрошують юні таланти через власні творчі роботи поділитися своїми ідеями щодо збереження та охорони навколишнього природного середовища.

До участі в конкурсі запрошують дошкільнят від 4 років, учні 1-11 класів та студенти професійно-технічної освіти та вищих навчальних закладів.

Організатори конкурсу приймають роботи, які відображають та/або стосуються теми довкілля, зокрема природи та природних ресурсів, тваринного і рослинного світу, охорони навколишнього середовища, відновлення природних ресурсів, зменшення впливу на клімат, енергоефективності, рециклінгу, збереження біорізноманіття та інших екологічних питань.

«Участь у конкурсі — це чудова можливість для дітей та молоді висловити свої ідеї та бачення щодо вирішення найгостріших екологічних проблем. Проблеми, з якими ми стикаємося, від забруднення пластиковими відходами до зміни клімату, потребують невідкладних дій та інноваційних підходів. Тому ідеї молоді можуть стати джерелом натхнення для інших і зробити внесок у захист природи та побудови кращого світу для нас та майбутніх поколінь», - наголосила т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик.

Прийом заявок та робіт триває до 24 червня 2024 року. Визначення переможців відбудеться упродовж 25 – 30 червня, а публікація результатів – 1 липня.

Роботи оцінюються за номінаціями: малюнок, декоративно-прикладне мистецтво, фотографія, сучасне мистецтво, листівка. Подати заявку на участь та отримати додаткову інформацію щодо умов конкурсу можна на сайті організаторів за посиланням: http://surl.li/uetpr .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних