Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Родини захисників на Львівщині матимуть змогу безоплатно відпочити в одному з котеджів області

Дата: 14.06.2024 10:39
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

«Відпочинок родин Героїв» - це проєкт, спрямований на рекреацію родин військовослужбовців та їхню підтримку.

На Львівщині стартував проєкт для сімей військовослужбовців, чиї близькі загинули, зникли безвісти, перебувають у полоні чи повернулися з нього - «Відпочинок родин Героїв». Кожна сім'я із зазначених вище категорій матиме змогу безоплатно відпочити в заміському комплексі Time ForRest.

«Важливо, щоб сімʼї наших захисників завжди отримували комплексну довгострокову допомогу не лише від держави. Вони повинні відчувати захист і підтримку. Над цим ми будемо працювати й надалі, і лише нарощувати свої можливості у цьому напрямку. Наші бійці свого часу пожертвували найдорожчим – своїм життям, своїм здоров’ям. Наш обовʼязок опікуватися їхніми сімʼями постійно», - розповів начальник 7 прикордонного Карпатського загону полковник Олег Трофіменко.

На відпочинок у комплекс вже заїхали дві сім'ї прикордонників. Юлія втратила на війні коханого чоловіка. На руках у жінки залишилась 3-річна дитина. Вже через місяць після загибелі чоловіка Юлія вирішила продовжити справу чоловіка – стати в стрій з прикордонниками та продовжити боротьбу за країну.

«З власного досвіду можу сказати, що Держприкордонслужба супроводжувала мою сім'ю від початку та продовжує це робити й досі. Важливо розуміти і відчувати, що ти не сам у своїй біді», – ділиться Юлія.

Сергій – прикордонник у третьому поколінні. На початку повномасштабного вторгнення він служив у Маріуполі. У середині березня, під час міських боїв, Сергій дістав численні поранення. Пізніше потрапив у полон. У неволі прикордонник був 10 місяців.

«Коли я був у полоні, керівництво цих тюрем завжди говорили: «Ви нікому не потрібні, держава за вас забула...» Так от, власне, повернувшись, я побачив дзеркально іншу ситуацію. Такі проєкти, з залученням приватних підприємців, ще раз доводять, що ні держава, ні люди про нас не забувають. Ну і ми так само, оскільки наш прямий обов'язок – боронити нашу країну, наших людей. Для мене цей відпочинок – це можливість надолужити те, що було вкрадено полоном», – зазначає оборонець Маріуполя Сергій.

«Відпочинок родин героїв» є довгостроковим проєктом, в межах якого до кінця року планують дати можливість відновлення 100 родинам. Проєкт реалізували за підтримки Львівської ОВА, Міжнародного штабу допомоги українцям та команди Time ForRest у співпраці з 7 прикордонним Карпатським загоном.

Дізнатись більше про ініціативу та заповнити анкету для відпочинку можна за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних