Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (19 – 23 червня)

Дата: 18.06.2024 09:55
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» цього тижня запрошує гостей на такі вистави:

✅19 червня – «Атомна русалка» (прем’єра). Історія українського міста, де люди весь час в очікуванні ракетних атак і ядерного удару. Постійна загроза тисне з усіх боків, балачки про ядерку чути звідусіль, атаки російських ракет занурили українські міста в темряву та холод. Однак життя триває і в таких умовах.

Час: 19:00 год.

✅22 червня – «Золоторогий олень». Золоторогий олень блукає карпатськими горами в пошуках розради від зневіри та втрати. У страшні часи загарбництва не він один намагається знайти щирість і справжню дружбу. Хлопчик Василько зустрічає на своєму шляху непересічне створіння та намагається стати йому вірним другом.

Час: 12:00 год.

✅23 червня – «Коза-Дереза». Історія про хитру Козу, яка, не цінуючи своїх господарів, поводилась із ними дуже підло. За мотивами української народної казки.

Час: 12:00 год.

✅22, 23 червня – «Стук-Грюк». Ексклюзивна вистава, де малята пізнають і ознайомляться із новими предметами, поняттями, звуками, оточуючим світом. Зустріч почнеться із приємного знайомства з учасниками вистави, а ігровий майданчик у формі манежу допоможе пізнати малюку поняття власної оселі та процесів, що в ній відбуваються.

Час: 11:00 год.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних