A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Оголошення

Оголошення !

      Рудківська міська рада оголошує конкурс на визначення  виконавця послуг з вивезення побутових відходів з установ (школи, народні доми, бібліотеки, адмінбудинки, ФАПи), стадіонів в населених пунктах Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області (Купновичі, Ваньковичі, Нижнє, Луки, Острів, Загір’я, Чернихів, Новосілки – Гостинні, Долобів, Хлопчиці)

15:00:31 21.04.2021

До відома споживачів м.Рудок !

Відповідно до рішення сесії   Рудківської  міської ради № 373 від 13.04.2021’’Про оренду приміщення  громадської вбиральні у м.Рудки’’і передачу на обслуговування   Рудківському ВУЖКГ, повідомляємо про те,  що   тариф  на послуги із користування громадською  вбиральнею в процесі розроблення і буде введений в дію після прийняття рішення виконкому Рудківської міської ради.

12:22:37 21.04.2021

Оголошення !

Сьогодні, 16 квітня 2021 р.відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Рудківської міської ради, за результатами якого

14:00:26 16.04.2021

Увага!!! Попередження про погіршення погодних умов!

Про зміну погодних умов по території Львівщини 14 – 16 квітня 2021 року. В зв’язку із проходженням атмосферних фронтів та вторгненням арктичної повітряної маси з північного заходу очікується зміна погодних умов.

17:04:53 13.04.2021

Оголошення щодо додаткових карантинних обмежень на території Рудківської громади !!

Рудківський міський  голова Іван Лозинський, провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого органу Рудківської міської ради, на якому вирішили додатково до карантинних обмежень, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 (із змінами) для «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки до встановлених заборон на території органу місцевого самоврядування з 12.04.2021р. до 16.04.2021р. включно зупинити відвідування учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти та вихованців структурних підрозділів дошкільної освіти при ЗЗСО та перевести на віддалене навчання, крім закладів дошкільної освіти (з можливим подовження в залежності від епідеміологічної ситуації).

16:11:51 09.04.2021

Отруєння пестицидами та агрохімікатами

   Пестициди – це токсичні речовини хімічного або біологічного походження, призначені для знищення шкідливих мікроорганізмів, гризунів, бур'янів, чагарників, засмічуючих видів риб. Залежно від виробничого призначення пестициди поділяють на:

15:37:32 06.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних