A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Оголошення

7 вересня 2018 року о 13.00 год. відбудеться легкоатлетичний пробіг вулицями м. Рудки.

7 вересня 2018 року о 13.00 год. відбудеться легкоатлетичний пробіг вулицями м. Рудки, присвячений Дню фізичної культури та Дню пам'яті героїв-захисників незалежної України. Збір учасників о 12.30 год. біля Народного дому. Запрошуються усі бажаючі

18:36:56 04.09.2018

Благодійна акція «Третій вік: задоволення від читання» для літніх людей

 20-23 вересня відбудеться благодійна акція «Третій вік: задоволення від читання» для літніх людей, яку ГО «Форум видавців» у співпраці з рядом інституцій, що спеціалізуються на роботі з літніми людьми, реалізовує шість років поспіль. Цього року акція відбудеться за фінансової підтримки Львівської міської ради в межах Програми «Львів – місто літератури». Акція об’єднала громадські і культурні організації та заклади, а також владу і мешканців міста. В межах акції у 2017 році 9332 осіб пенсійного віку безкоштовно відвідали книжковий ярмарок та презентації у Палаці мистецтв 2000 осіб придбали книжки зі спеціальною знижкою, понад 4000 осіб відвідали культурні заходи, 622 нові книжки було закуплено та передано у бібліотеки територіальних центрів соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, а також у 7 книжкових клубів, створених у межах акції у бібліотеках ЦБС для дорослих м. Львова та у м. Стрию. Акція започаткувала і поширила позитивні тенденції благодійності: надихнувшись нашим прикладом, у читацьких клубів для літніх людей з’явилися й інші доброчинці, що почали жертвувати книги. Загалом нові надходження сприяли тому, що читацькі клуби почали жити активнішим інтелектуальним життям, самостійно організовувати зустрічі з авторами та влаштовувати інші культурні заходи. Благодійна акція отримала широкий резонанс, чимало позитивних відгуків та підтримку громадськості. На численні прохання літніх людей акція буде проведена й цього року в межах 25-го Форуму видавців у Львові. Соціальна кампанія буде спрямована на підвищення свідомого ставлення до людей літнього віку – популяризацію позитивного ставлення до старості та толерантності до літніх людей у суспільстві.

15:09:52 01.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних