Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини та оголошення

Реформи місцевого самоврядування

    У ході реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні значущі для безпеки населення повноваження передаються на найближчий до громадян базовий рівень влади – в територіальні громади. Саме на рівні міських, селищних та сільських громад організовуються та реалізуються заходи з цивільного захисту (далі - ЦЗ). Тому кожна громада з перших днів свого

16:39:42 23.04.2021

Відбулась робоча зустріч

Сьогодні, 03 березня 2021р., відбулась робоча зустріч заступника Рудківського міського голови Романа Біндаса, начальника Самбірського РВ ГУДСНС у Львівській області Олега Хім’яка та директора ДНЗ «Погірцівське ВПУ» Василя Брийовського, із приводу створення у с.Погірці, на базі Погірцівського ВПУ,  підрозділу місцевої пожежної охорони. Під час розмови було досягнуто певних домовленостей, щодо подальшої співпраці.

16:13:36 03.03.2021

Пожежно-рятувальним відділенням надано допомогу усім мешканцям громади

Також, пожежно-рятувальним відділенням, 18.02.2021р. о 23.04 год. за допомогою буксирувального тросу  було надано допомогу у с. Вишня. Внаслідок несприятливих погодніх умов, автомобіль швидкої допомоги «Peugeot BOXER», н.з. ВС 3246 ЕМ, водій Проць Богдан Григорович, 1965 року народження, застряг у сніговому заметі та не мав змоги слідувати до місця виклику. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирувального тросу автомобіль вдалось витягнути. В автомобілі знаходились фельдшер ШМД та хвора (гіпертонічний криз). 

14:26:54 03.03.2021

Пожежно-рятувальним відділенням надано допомогу усім мешканцям громади

За час снігопадів, пожежно-рятувальним відділенням, надано допомогу усім мешканцям громади хто її потребував. Так 14.02.21 року о 13.53 год. надійшло повідомлення, що в с. Новий Острів , нашої громади внаслідок складних погодних умов (вітру, снігопаду) рухаючись на виклик застряг автомобіль швидкої допомоги «УАЗ», н. з. ВС 9759 ВМ, водій Кликоцький Роман Романович, 1963 року народження. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою буксирувального тросу було витягнуто та відбуксирований автомобіль на очищену частину дороги, проводились роботи по транспортуванню фельдшера та хворої гр.Мавдрик Марії Миколаївни, 1952 року народження, до автомобіля швидкої. Врятовано 1 особу.

13:15:16 03.03.2021

26.01.2021 відбулась робоча зустріч із працівником ГУ ДСНС України у Львівській області

  26.01.2021 відбулась робоча зустріч із працівником ГУ ДСНС України у Львівській області Орестом Павлуським та Романом Біндасом, заступником голови Рудківської міської ради. В міській громаді призначено відповідальним з питань цивільного захисту  ФРЕЯ Миколу Михайловича, першого заступника з питань ЖКГ. В ході зустрічі заступник міського голови запевнив, що найближчим часом буде затверджено посадову інструкцію першого заступника міського голови з питань ЖКГ з зазначенням відповідальності за напрямком цивільного захисту.

12:58:16 02.03.2021

Оповіщення та дії населення під час надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру

Оповіщення та дії населення під час надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Нормативно-законодавчими актами України у сфері цивільного захисту визначено, що інформування та оповіщення у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру (далі НС) є основним принципом та головним і невід’ємним елементом усієї системи заходів такого захисту. Інформацію у сфері захисту населення і територій від НС становлять відомості про НС, що прогнозуються або виникли з визначенням їх класифікації, меж поширення і наслідків, а також способи та методи реагування на них. Для того, щоб своєчасно реагувати на НС, яка може виникнути внаслідок аварії, катастрофи, стихійного лиха, або екологічної біди, епідемії, епізоотії та із інших причин, необхідно знати, як діяти в тій чи іншій ситуації. У тому випадку, коли надзвичайна ситуація може загрожувати життю і здоров’ю людей, буде подаватись сигнал «Увага всім!».Що ж до НС, які можуть привести до людських жертв та значних матеріальних збитків, то це в першу чергу: аварії на атомних електростанціях, аварії на хімічно-небезпечних об’єктах з викидом небезпечних хімічних речовин (далі НХР), землетруси, зсуви ґрунту, повені тощо. 

12:11:52 02.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних