A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Оголошення

РЕАЛІЗАЦІЯ КОНЦЕПЦІЇ ПІДТРИМКИ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ НА ТЕРИТОРІЇ ЛЬВІВЩИНИ

Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 24.10.2022 № 513/0/5-22ВА затверджено Концепцію підтримки Захисників та Захисниць України на території Львівщини. Також розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 16.06.2023 № 457/0/5-23ВА затверджено План заходів щодо реалізації Концепції підтримки Захисників та Захисниць України на території Львівщини (далі – План заходів Концепції). Однією з задач Концепції є якісне інформування Захисників та Захисниць України, а також їх сімей про їхні права та можливості. Саме тому обласна військова адміністрація створила окрему вкладу «Захиснику та Захисниці», на сайті ЛОДА, де зібрана актуальна інформація про обласні та державні програми, освітні можливості, програми фінансування, медичної та психологічної допомоги, корисні контакти.

12:52:53 28.08.2023

Оголошення про відкриті торги по держзакупівлях

Виконавчий комітет  Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області інформує про те, що оголошуємо  відкриті торги з особливостями по придбанню: Комплекту кінцевого обладнання та сучасних сигнально-гучномовних  пристроїв - електронна сирена «Блок оповіщення універсальний БОУ)»  (ДК 021:2015:32340000-8- мікрофони та гучномовці) , очікувана вартість закупівлі становила 510000,00 (п’ятсот десять тисяч  гривень).

12:48:11 25.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.