Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулось робоча нарада із діловодами.

Відбулось робоча нарада із діловодами.

   Сьогодні у Рудківській міській раді відбулось робоча нарада із діловодами сіл,  котрі увійшли до складу  Рудківської територіальної громади. Обговорювались питання щодо прийому документів для оформлення субсидій та соціальних допомог, передачу трудового архіву в архівний відділ міської ради. Наголошувалось на важливості правильного оформлення акту нефінансового внеску громади під час реалізації проектів, поданих на обласний конкурс проектів місцевих ініціатив. Приділили увагу питанню ведення господарських книг та вчинення нотаріальних дій.

12:33 18.01.2021

Рудківським  міським головою  І.Лозинським та заступником міського голови Р.Біндасом проведено робочу зустріч із дільничними офіцерами  Циквасом М.М.  та Лещишиним Р.І.

Рудківським міським головою І.Лозинським та заступником міського голови Р.Біндасом проведено робочу зустріч із дільничними офіцерами Циквасом М.М. та Лещишиним Р.І.

    Рудківським  міським головою І.Лозинським та заступником міського голови Р.Біндасом проведено робочу зустріч із дільничними офіцерами  Циквасом М.М. та Лещишиним Р.І. В ході зустрічі працівники поліції надали  звіт про проведену роботу на території Рудківської громади у 2020 році. Керівники міста наголосили на важливості посилення роботи щодо забезпечення громадського порядку у м.Рудки та інших населених пунктах, зокрема, у вихідні та святкові дні. Важливою є також  профілактична робота з раніше судимими  особами, звільненими з місць позбавлення волі, та громадянами,  до яких встановлено адміністративний нагляд і які перебувають на постійному контролі з боку правоохоронних органів.

17:10 24.12.2020

Проведено конкурс.

Проведено конкурс.

 22 грудня 2020 року у Рудківській міській раді проведено конкурс  на заміщення вакантної посади директора новоствореного КНП  «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО –САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області.

19:20 23.12.2020

17.12.2020 року в приміщенні Рудківської міської ради відбулося перше засідання новообраного виконавчого комітету.

17.12.2020 року в приміщенні Рудківської міської ради відбулося перше засідання новообраного виконавчого комітету.

    17.12.2020 року в приміщенні Рудківської міської ради відбулося перше засідання новообраного виконавчого комітету.  Схваливши  представлений начальником відділу фінансів Урбанович В.З. проєкт міського бюджету на 2021р., скерували його на розгляд та затвердження сесії міської ради. Були прийняті рішення про забезпечення житлом дитини – сироти Федоренка Р.З., збільшення витрат на харчування учнів  закладів загальної середньої освіти, розглянули та затвердили проєкт плану роботи виконавчого комітету по регуляторній політиці та деякі інші загальні питання відповідно до затвердженого порядку денного.

19:15 17.12.2020

Відбулась  II-га сесія VIII скликання

Відбулась  II-га сесія VIII скликання

   16 грудня 2020 року  відбулась  II-га сесія VIII скликання Рудківської міської ради, на якій за поданням міського голови І.Лозинського було обрано заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Ференц Світлану Ярославівну та затверджено склад виконавчого комітету в кількості 27 осіб.

18:20 16.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних