A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Створюємо сучасну європейську систему поводження з відходами в Рудківській ОТГ»

«Створюємо сучасну європейську систему поводження з відходами в Рудківській ОТГ»

           20 вересня 2018 року в опорному закладі «Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів імені Володимира Жеребного» відбулася презентація проекту Рудківської міської ради «Створюємо сучасну європейську систему поводження з відходами в Рудківській ОТГ», який переміг у міжнародному конкурсі Фонду Міжнародної Солідарності в рамках Програми «Підтримка демократії 2018» Міністерства закордонних справ Республіки Польщі. На занятті були присутніми дирекція, учні 6-11 класів, учителі. Цілі презентації досягнуті, а саме: проінформовано про співпрацю з Фондом Міжнародної Солідарності; ознайомлено з предметом, метою, бюджетом, основними завданнями, очікуваними результатами та тривалістю проекту; наголошено на чинному законодавстві (ЗУ «Про відходи»), який забороняє захоронення неперероблених (необроблених) побутових відходів та зобов’язує сортувати сміття; звернено увагу на глобальну проблему засмічення навколишнього середовища та негативні наслідки цього; представлено презентацію, буклети щодо правильного, роздільного сортування сміття у контейнери, конкретно обговорено правила сортування сміття. заклик до культури поводження з твердими побутовими відходами. Також було представлено основні вимоги щодо проведення творчого конкурсу для школярів «РОЗДІЛЬНИЙ ЗБІР СМІТТЯ – ДЛЯ ЖИТТЯ БЕЗ СМІТТЯ».

00:02 21.09.2018

14 вересня 2018 року у приміщенні Рудківської міської ради відбувся земельний аукціон

14 вересня 2018 року у приміщенні Рудківської міської ради відбувся земельний аукціон

14 вересня 2018 року у приміщенні Рудківської міської ради відбувся земельний аукціон, на якому продано право оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею 25,5089 га, що розташована на території Рудківської ОТГ в с. Чайковичі (в межах населеного пункту) терміном на 20 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Переможець торгів - ТОВ «ЗАХІД- АГРО МХП». Розмір річної плати за користування земельною ділянкою за результатами торгів становить 87469,65 грн., яку переможець сплачуватиме щорічно до бюджету Рудківської міської ради (ОТГ).

12:25 16.09.2018

12 вересня 2018 року в Народному домі м.Рудки відбулася зустріч представників ГО «Європейський діалог» (Львів) з питання формування Концепції стратегії розвитку Рудківської ОТГ.

12 вересня 2018 року в Народному домі м.Рудки відбулася зустріч представників ГО «Європейський діалог» (Львів) з питання формування Концепції стратегії розвитку Рудківської ОТГ.

 За результатами конкурсу Рудківська міська рада отримала змогу брати участь в проекті «Підтримка реформ місцевого самоврядування – впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в громадах Північної, Центральної і Західної України», що співфінансується Міністерством Закордонних Справ Республіки Польща і реалізується Фондом Розвитку Місцевої Демократії (Польща). Термін реалізації проекту липень 2018- червень 2019 року. Проект передбачає розробку Концепції стратегії розвитку для 20 громад в 5 областях України 12 вересня 2018 року в Народному домі м.Рудки відбулася зустріч представників ГО «Європейський діалог» (Львів) Олександра Софія, Ігоря Шимківа, Миколи Крата , представника громадської організації «Фонд розвитку місцевої демократії» (Республіки Польща ) Пшемислава Фенриха з питання формування Концепції стратегії розвитку Рудківської ОТГ. Були представлені цікаві матеріали для обговорення з присутніми на зустрічі активними представниками рудківської громади, міським головою І.Лозинським , депутатом обласної ради В.Шведою, депутатами та членами виконкому Рудківської міської ради, працівниками ради. В даний час важливо провести глибокий аналіз економічної, екологічної, соціальної ситуації в Рудківській ОТГ, щоб визначити перспективу розвитку, можливі шляхи подолання депресивності території .

09:34 13.09.2018

Громадські слухання щодо врахування інтересів громади при будівництві малої гідроелектростанції неподалік селища Чайковичі на території Рудківської об'єднаної громади.

Громадські слухання щодо врахування інтересів громади при будівництві малої гідроелектростанції неподалік селища Чайковичі на території Рудківської об'єднаної громади.

29 липня 2018 року в приміщенні Народного дому села Чайковичі відбулися громадські слухання щодо врахування інтересів громади при будівництві малої гідроелектростанції неподалік селища Чайковичі на території Рудківської об'єднаної громади. На громадських слуханнях виступили Рудківський міський голова І.Лозинський, директор фірми-інвестора"Фрі Енерджі" В. Атаманюк, які підкреслили важливість майбутнього інвестиційного проекту не лише у наповненні місцевого бюджету, а й у забезпеченні енергетичної незалежності України. За результатами громадських слухань було прийнято рішення про погодження інвестиційного проекту з будівництва малої гідроелектростанції.

17:41 29.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних