Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Робоча зустріч із приватними підприємцями.

Робоча зустріч із приватними підприємцями.

      28 липня 2021р. у  Рудківській   міській  раді  відбулось  засідання робочої групи за участі  представника ГУ ДПС у Львівській області Стародуб  Віталія  Ярославовича  - завідувач сектору контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Львівській області, першого заступника Рудківського міського голови - Фрея Миколи Михайловича, спеціаліста відділу бухгалтерсього обліку та звітності Рудківської міської ради – Лей Оксани Володимирівної та спеціаліста віддділу економічного розвитку та інвестицій Рудківської міської ради – Лазоряк Зоряни Ярославівної з приватними підприємцями - платниками податків рудківської громади, по питаннях легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, та сплати акцизного податку.

11:00 29.07.2021

Молодіжних лідерів Львівщини запрошують на Всеукраїнський національно-патріотичний табір «Запорізька Січ»

Молодіжних лідерів Львівщини запрошують на Всеукраїнський національно-патріотичний табір «Запорізька Січ»

 Табір базуватиметься у селі Канівське Запорізької області. Протягом 7 днів учасники будуть проходити спеціалізовані тренінгові програми. До участі в заході запрошують активну молодь, яка цікавиться розвитком національно-патріотичного виховання та представники молодіжних громадських організацій, яким виповнилось 18 років.

11:19 27.07.2021

Братній народ чи «блатний народ». Чому не варто читати статтю й відповідати Путіну.

Братній народ чи «блатний народ». Чому не варто читати статтю й відповідати Путіну.

Нам не потрібно нічого відповідати Путіну, бо його мета — не комунікація задля пошуку шляхів залагодження конфлікту, а лише маніпуляція задля того, щоб у ньому перемогти. Моя стаття про когнітивну війну, що вийшла на «Детекторі медіа» за 6 днів до публікації сумнозвісної «аналітичної праці» Володимира Путіна, досить детально пояснювала, чому і як такі тексти від президента Росії з’являються, на що спрямовані та яку мету переслідують. Втім, звісно, не очікувалося, що хтось зверне на це увагу.

13:00 26.07.2021

Звернення СБУ до мешканців регіону щодо небезпеки здійснення виїздів до РФ

Звернення СБУ до мешканців регіону щодо небезпеки здійснення виїздів до РФ

    Останнім часом контррозвідники СБУ викривають різні провокації російських спецслужб проти наших громадян під час приватних візитів до країни-агресора. Українців затримують не лише під час поїздок до Росії, а й коли вони перетинають адміністративний кордон з анексованим Кримом та лінію розмежування з іншими тимчасово окупованими територіями. Зазвичай такі «затримання» скоріш виглядають як викрадення людей. Після цього погрозами і шантажем українців намагаються залучити до конфіденційної співпраці для виконання розвідувальних завдань на шкоду державній безпеці України. 

10:00 21.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних