A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЧАДНИЙ ГАЗ: ВПЛИВ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ

Випадки отруєнь чадним газом трапляються настільки часто, що за кількістю поступаються хіба що отруєнню алкоголем. Через численні отруєння ним людей на виробництві та в побуті став відомою отрутою. Знаючи принцип його впливу на організм людини і величини токсичних концентрацій можна вибрати способи індивідуального захисту та безпечної поведінки людей. Найчастіше отруєння чадним газом спостерігається в холодний період року, коли користуються пічним опаленням, або коли людина перебуває у зачиненому гаражі при працюючому двигуні автомобіля. Взагалі він зустрічається всюди, де є умови – недостатня кількість кисню, погана робота витяжок, забиті димарі – для неповного згорання речовини, що містить вуглець. Отруєння може статися під час роботи бензинових двигунів, при згоранні природного газу, при пожежах та на деяких промислових підприємствах. Велика кількість смертельних випадків стається в закритих приміщеннях з відсутньою вентиляцією.

17:00 23.11.2021

Актуальні питання про податкову знижку та одноразове (спеціальне) добровільне декларування – на семінарі у Самбірській ДП

 Самбірською ДПІ проведено семінар для платників податків. На семінарі розглянуто питання: «Податкова знижка: хто має право на податкову знижку; витрати, які включаються до податкової знижки; особливості заповнення декларацій» та  «Особливості застосування одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичних осіб».

12:59 23.11.2021

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування: зазначення вартості земельної ділянки

Самбірська ДПІ інформує, що відповідно до п. 1 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, визначеною пунктом 3 цього підрозділу, належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.

09:10 22.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.